Ana içeriğe atla

Ubisoft Logosunu Güncelledi


Ubisoft



   Fransız video oyun geliştiricisi ve yayımcısı Ubisoft 14 yıl sonra logosunu güncelledi.
 
   Mart 1986'da kurulan şirket daha öncesinde 1995 ve 2003 yıllarında logosunu güncellemişti ve bu yeni logo şirketin dördüncü logosu olma özelliğini taşıyor. 


Ubisoft,
"hepsi 1986'da bu rad tasarımla başladı - 80'lerin belirgin görsel stilinden esinlenmiş bir görünüm. O zamanlar, Ubisoft video oyunlarının yerel distribütörüydü.
Dokuz yıl sonra Rayman doğdu ve Ubisoft gökkuşağını tanıttı. Bu, şirketin distribütörlükten yaratıcılığa geçişini işaret etti ve Ubisoft'un ağırlıklı olarak aile odaklı içerik oluşturduğunu vurguladı.
2003'te girdap ortaya çıktı ve bir kez daha değişim sinyali verildi. Red Storm'un satın alınması ve yeni Tom Clancy yapımlarının oluşturulması ile birlikte daha olgun ve çeşitlendirilmiş bir yaklaşım edinildi.
Bugün, dünyalar yaratıyoruz - video oyunları, çizgi romanlar, filmler, TV şovları, kitaplar ve eğlence parkı gezintileri olarak yaşayan dünyalar. Yeni logomuz ise minimalist, modern ve monokromatiktir. Dünyamıza açılan bir penceredir. Girdap ve O harfi kasıtlı olarak elle çizilmiş şekilleri anımsatacak şekilde oluşturulmuştur ve niteliklerimizi coşkuyla temsil etmektedir.
Bu yeni görünümle, bir dünya yaratıcısı olarak rolümüzü gururla kucaklıyoruz ve sizi, oyuncuları, oyun oynamaya ve birlikte büyümeye davet ediyoruz. Yılın en heyecanlı zamanına doğru ilerledikçe (E3!), bu yeni amblemin dünyalarımızın renk ve dokularını ele aldığını göreceksiniz ve hepinizin ne düşündüğünü duymak için sabırsızlanıyoruz."

Yorumlar

Popüler Yayınlar

UNLOST Half Life Şampiyonluğu Gerçekmi? Eski Ortağı Can Tokgöz İle Röportaj

Bir zamanlar Half-Life Oyunun En gözde olan AGM platformunun sahibi Cantuğ Özsoy (UNLOST) ile ortak olan Can "Death" Tokgöz ile güzel Bir Röportaj Gerçekleştirdik... Röportaj Daha çok Unlost yani eski nickiyle expert olan Cantuğ Özsoyun Youtubede Şampiyon olmadığı idda edilen Videolar Üzerine idi... "GLForcE": Selamlar abi, AGM de Cantuğ özsoy namıdeğer expertle ortaktın bir zamanlar.. bize kendinden ve ag ortamından bahsedermisin Can Tokgoz: Selam, Çoğu eski AG oyuncusunun bildiği gibi Cantuğ ile birlikte yıllar boyunca AG Merkezini bir yerlere getirmeye çalıştık. Bir süre sonra ben şahsi sebeplerimden dolayı oyunu bırakmak zorunda kaldım ve yükün tamamını Cantuğ sırtladı. Half-Life oynamaya muhtemelen 2002 yılında başladım.  http://Sanane.org  ve ardından Sandwaves sunucuları zamanında Life Noobox (Ln) klanında, ardından Death Wish (DW) ve Dark Passage (DP) sonra tekrar DW ile Half-Life hayatımı noktaladım diyebilirim :) "GLForcE": Peki akıllar
Please disable your adblock and script blockers to view this page