Ana içeriğe atla

Yeni Battlefield Oyunu Geliyor!!




Yeni Battlefield oyunu önümüzdeki sene çıkışını gerçekleştirecek.
   Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson finansal sonuçların paylaşıldığı rapor esnasında Battlefield serisinin yeni oyunun 2018'de geleceğini doğruladı. 


  Battlefield 1 ile Birinci Dünya Savaşı'na geri dönen Electronic Arts ve DICE'ın serinin bir sonraki oyunu için ne gibi planları olduğunu henüz bilmiyoruz.  
   Ekim 2016 piyasaya sunulan Battlefield 1'in genişleme paketleri 2018'in başlarına kadar çıkmaya devam edecek. Bugün de içerisinde ana oyun, Premium Pass ve daha fazlasının yer alacağı belirtilen Battlefield 1 Revolution Edition Amazon Fransa üzerinde listelendi. 

Bilinmeyen Depositsiz CSGO Siteleri (Oynamadan ücretsiz item alın) : Habere Git

5 CSGO Sitesi sıfırlandı free coinsler yeniden kullanılabilir: Habere Git


Yorumlar

Popüler Yayınlar

UNLOST Half Life Şampiyonluğu Gerçekmi? Eski Ortağı Can Tokgöz İle Röportaj

Bir zamanlar Half-Life Oyunun En gözde olan AGM platformunun sahibi Cantuğ Özsoy (UNLOST) ile ortak olan Can "Death" Tokgöz ile güzel Bir Röportaj Gerçekleştirdik... Röportaj Daha çok Unlost yani eski nickiyle expert olan Cantuğ Özsoyun Youtubede Şampiyon olmadığı idda edilen Videolar Üzerine idi... "GLForcE": Selamlar abi, AGM de Cantuğ özsoy namıdeğer expertle ortaktın bir zamanlar.. bize kendinden ve ag ortamından bahsedermisin Can Tokgoz: Selam, Çoğu eski AG oyuncusunun bildiği gibi Cantuğ ile birlikte yıllar boyunca AG Merkezini bir yerlere getirmeye çalıştık. Bir süre sonra ben şahsi sebeplerimden dolayı oyunu bırakmak zorunda kaldım ve yükün tamamını Cantuğ sırtladı. Half-Life oynamaya muhtemelen 2002 yılında başladım.  http://Sanane.org  ve ardından Sandwaves sunucuları zamanında Life Noobox (Ln) klanında, ardından Death Wish (DW) ve Dark Passage (DP) sonra tekrar DW ile Half-Life hayatımı noktaladım diyebilirim :) "GLForcE": Peki akıllar
Please disable your adblock and script blockers to view this page